Over Jeha

Jeha de Meubelconcurrent in Slagharen en Zwolle

Jeha is de grootste woninginrichter van Nederland. Vanaf 1989 is Jeha een begrip. Jeha staat bekend om zijn grote collectie op het gebied van woning inrichten.

Ons hoofdfiliaal in Slagharen heeft een oppervlakte van 10.000 vierkante meter. In dit filiaal bevindt zich een grootte woonafdeling, slaapafdeling, vloeren en gordijnen afdeling en daarnaast een grootte outlet waar veel artikelen staan met hoge kortingen tot 70%.

Jeha heeft in maart 2018 een dochterfiliaal in Zwolle geopend. Het dochterfiliaal heeft een Oppervlakte 4.000 vierkante meter. In dit filiaal bevindt zich een mooie woonafdeling en slaapafdeling.

Wij kopen de goederen altijd in grootte voorraad in waardoor je bij ons altijd een scherpe prijs betaald voor je producten.  Wij hebben een wisselend assortiment en hebben altijd de laatste woontrends bij ons in de winkel!

In onze winkels bevindt zich een grote collectie die wij met zorg voor je hebben samengesteld.

Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust bij ons langs in een van onze winkels en laat u inspireren onder het genot van een hapje en een drankje of een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Winkels in Slagharen en Zwolle
Bezoek onze winkels

Wij zijn o.a. dealer van:

 

De waardering van jeha.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 34 reviews.